Sreća na Aninoj strani: Halep predala meč, Ivanovićeva u osmini finala Dohe

Izvor: Blic, 13.Feb.2013, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreća na Aninoj strani: Halep predala meč, Ivanovićeva u osmini finala Dohe

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira u Dohi pošto je Rumunka Simona Halep u meču 2. kola predala meč pri rezultatu 6:3 za bivšu najbolju igračicu sveta.

Još od samog starta videlo se da Simona ima problema u igri, dok je Ana bila spremna, baš kao i u meču 1. kola, pokazavši da ne vuče nikakve povrede o kojima se pisalo prethodnih dana.

Ipak, prvi i jedini set obeležili su, šta drugo nego brejkovi kojih je devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gemova bilo u pet.

Ana je na startu meča izgubila servis, ali je Halepova potom naredna tri svoja poklanjala Ivanovićevoj koja je stekla sigurnu prednost od 5:2 pretvorivši je potom i u osvajanje seta.

Potom je Halepova razmišljala da li da nastavlja meč ali je na kraju odlučila da je zdravlje preče poželevši Ani sreću u nastavku turnira.

Anu u osmini finala čeka duel sa četvrtim nosiocem, Poljakinjom Agnješkom Radvanskom koja ju je eliminisala i sa Australijan opena rezultatom 6:2, 6:4.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predaja Halepove, Ana u trećem kolu

Izvor: B92, 13.Feb.2013

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo turnira u Dohi, pošto joj je Rumunka Simona Halep predala meč posle prvog seta koji je Srpkinja dobila sa 6:3...Ana će u sledećem kolu igrati sa Agnješkom Radvanjskom iz Poljske, od koje je nedavno u dva seta izgubila na Australijan openu...Ana i Radvanjska...

Nastavak na B92...

Ivanović u osmini finala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2013

DOHA -..Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira premijer serije u Dohi, pošto joj je danas Rumunka Simona Halep predala meč drugog kola...Ivanović je prvi set dobila rezultatom 6:3, a potom je rumunska teniserka, posle neuspešne intervencije lekara zbog bolova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.