Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2021, 22:03

Sreća iz 18. pokušaja! Šefild junajted dobio prvu utakmicu u ligi (VIDEO)

Kola se slomila na Njukaslu

Izreka kaže da je treća – sreća. Ali, za Šefild junajted srećan je bio tek 18. pokušaj.

Crveno-beli iz grada čelika večeras su dobili prvu utakmicu u Premijer ligi ove sezone. U 18. kolu. I sa dva boda skočili su na pet. Za 17 mečeva uzeli su dva boda, a u jednom još tri...

Žrtva koja je prineta na oltar je Njukasl. Svrakama je pripala ta „čast“ da budu prvi tim koji je Šefild uspeo da pobedi. Minimalnim rezultatom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa još iz penala, ali i on donosi tri boda – 1:0.

Sve kad se sabere, rezultat i nije preveliko iznenađenje, jer je i Njukasl u očajnoj formi, pošto gledajući mečeve na svim frontovima, napravio je crnu seriju od sedam bez pobede. Ovo mu je osmi.

A, kada se pogleda tok utakmice, pobeda Šefilda tek nije iznenađenje. Njukasl je potpuno podbacio, tek kada je primio gol, a tada je već uveliko imao igrača manje, počeo je da igra, prvi put šutirao na gol... Imao je i dobru priliku da izjednači u finišu, pa umalo je Šefild postigao autogol u 96. minutu, međutim, promašaj je bio kazna za potpuno promašeno veče.

Šefild je odigrao korektnu utakmicu, mada je sadržajno bila tanka. Bio je bolji tim, imao više dobrih akcija, Mekgoldrik je u prvom delu promašio tri dobre šanse za gol, a posao je domaćinu bio olakšan od 45. minuta, kada je Frejzer dobio crveni karton.

Do pobede domaćin je došao u 72. minutu, kada je Fernandez igrao rukom u šesnaestercu, a Šarp je bio oštar i precizan sa bele tačke.

PREMIJER LIGA - ZAOSTALI MEČ 1. KOLA

Utorak

21.15: (6,50) Barnli (4,10) Mančester Junajted (1,53)

PREMIJER LIGA - 18. KOLO

Utorak

Šefild junajted – Njukasl 1:0 (0:0)

/Šarp 72p/

21.15: (2,65) Vulverhempton (3,00) Everton (2,90)

Sreda

19.00: (1,20) Mančester Siti (6,75) Brajton (14,0)

21.15: (1,47) Totenhem (4,40) Fulam (7,00)

Četvrtak

21.00: (1,57) Arsenal (3,90) Kristal Palas (6,25)

Utorak 19.01.

Vest Hem - VBA

Lester - Čelsi

Sreda 20.01.

Lids - Sautempton

Fulam - Mančester Junajted

Četvrtak 21.01

Liverpul - Barnli

Odloženo

Aston Vila - Totenhem

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Čudo se dogodilo u Premijer ligi - prva pobeda Šefilda u sezoni

Izvor: RTS, 12.Jan.2021

Fudbaleri Šefilda savladali su Njukasl u meču 18. kola Premijer lige, rezultatom 1:0. . Posle 18 kola u ovoj sezoni, fudbaleri Šefilda konačno imaju razlog za slavlje. ..Na svom terenu, Šefild je upisao tri boda, pošto je minimalnim rezultatom pobedio Njukasl..Veliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.