Srđan Radonjić u Kajzerslauternu?

Izvor: B92, 15.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Radonjić u Kajzerslauternu?



Fudbaler beogradskog Partizana i najbolji strelac Meridijan Superlige u sezoni 2005/2006. Srđan Radonjić od januara će igrati u nemačkom drugoligašu Kajzerslauternu, piše 'Sportski žurnal' od srede.

Radonjić je ove jeseni odigrao samo 90 minuta (po poluvreme u prvenstvenoj utakmici sa Bežanijom i Kupu UEFA u Mariboru), nije postigao gol, a njegov bivši trener u Partizanu, Nemac Jirgen Reber, preporučio ga je upravi Kajzerslauterna.

"Bio sam dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana u Kajzerslauternu i sve se dogovorio. Taj klub je u drugoj ligi i nema budžet kakav će imati ako se plasira u Bundesligu. Ako se to dogodi, otkupiće moj ugovor," kaže Radonjić koji će prolećni deo sezone odigrati kao pozajmljen igrač.

Iako je prethodnog leta bilo ponuda za Radonjića, on nije otišao iz Partizana.

"Vredelo je čekati. Kajzerslautern je sjajan klub, bolje nisam mogao da poželim. Trenutno je treći u drugoj ligi, ali verujem da će sledeće sezone igrati u prvoj," kaže Radonjić za 'Sportski žurnal'.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.