Srceparajuća poruka Novice Veličkovića: Gde si, bre, munze... FOTO

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 18:16

Srceparajuća poruka Novice Veličkovića: "Gde si, bre, munze..." FOTO

U moru oproštajnih poruka od preminulog Dejana Milojevića, izdvojila se ona koju je dan nakon smrti legendarnog asa objavio Novica Veličković.

Njih dvojica su igrali zajedno u dresu Partizana, a potom je Veličković bio u timu Mege koji je sa klupe kao trener predvodio Milojević.

Stvorili su veliko prijateljstvo, pa je prerani odlazak srpskog stručnjaka veoma teško pao Veličkoviću.

"'Gde si bre munze…’ Dećo moj, voli te tvoj Munze! Brate moj, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velika tuga, bol… Presrećan sam što sam te imao za prijatelja, mentora, brata! Mnogo sam sreće imao što sam uz tebe rastao, što sam gledao tvoje ljudske kvalitete, što sam gledao poštenje, hrabrost, vedrinu, osmeh, jednostavnost… Što sam mogao da vidim kakav si otac i muž! Mogu da pišem ovde o košarci, životu, savetima… Mogu danima, godinama da pišem! I sigurno ću biti jedan od mnogih koji će se truditi da sva tvoja dobrota, osmeh i dela budu zauvek na mestu gde treba da budu. A najveći si! Hvala ti za sve! I još jednom, voli te tvoj Munze!“, napisao je Veličković na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srceparajuće reči Novice Veličkovića: Dećo moj, voli te tvoj Munze

Izvor: Danas, 18.Jan.2024

Novica Veličković dirljivim rečima oprostio se od Dejana Milojevića, svog velikog prijatelja i bliskog košarkaškog saradnika.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.