Srce šampiona! Kedirina partija karijere, Mandžova žuta minuta i prekidi... Juve je tu!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srce šampiona! Kedirina partija karijere, Mandžova žuta minuta i prekidi... Juve je tu!

Udineze imao igrača više, ali Stara dama ima rešenje i za ovakve situacije

Danas smo gledali Milan kako se muči sa igračem manje na San Siru i ne može da pobedi, a večeras smo gledali Juventus kako pobeđuje sa igračem manje u gostima. I to je razlika između timova u pokušaju i šampionskih timova.

Srce šampiona i pobednički mentalitet su Juventus proveli kroz ambise na Friuliju i izveli ga na trijumfalnu stazu. Pobedom od 6:2 nad Udinezeom, Juve je prekinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lošu mini seriju i opet diše za vratom Napoliju i Interu. U sledećem kolu ima zicer protiv SPAL-a, a onda ide derbi sa Milanom...

Ni žuta minuta Marija Mandžukića koji je u roku od nekoliko sekundi zaradio dva žuta kartona i isključenje nisu sprečili Juventus da uzme meru Udinezeu.

Alegri se vratio startnoj postavi iz prošle sezone, Sami Kedira i Pjanić su opet zaigrali u srcu veznog reda i stara mašina je opet proradila. Hrvatski napadač Stipe Perica je posle solo akcije doveo Udineze u vođstvo. Ipak, Danilo je autogolom posle kornera devalvirao gol Perice, a potom je Sami Kedira najavio veče karijere kada je udracem glavom sproveo centaršut Kvadrada u mrežu.

Međutim, Mario Mandžukić je potom zbog simuliranja i burne gestikualcije dobio dva žuta kartona i Juve je 70 minuta morao da igra sa igračem manje. Danilo se na početku drugog poluvremena iskupio za autogol i poravnao rezultat. Tada je delovalo da je Juve u problemima, ali...

Šampion je iz prekida ubio sve Udinezeove nade. Prvo Rugani, a potom i Kedira na asistenciju Ruganija. Čudesno veče, Kedira je zaokružio prvim het-trikom u karijeri, a tačku na sjajnu partiju je stavio Miralem Pjanić majstorskim golom sa 20 i kusur metara.

Juve je opet tu...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Varniči u Juventusu: Sme li Alegri s Dibalom kao s Bonućijem? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2017, 09:39

Nijedna strana ne krije nezadovoljstvo..Juventus je juče u stilu pravog šampiona ostvario ubedljivu pobedu nad Udinezeom. Sa igračem manje, Bjankoneri su postigli četiri gola i do nogu potukli domaće Zebre. Bila je to partija baš kakva je potrebna Bjankonerima da vrate pobednički mentalitet posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.