Srbin uzima Zvezdinog majstora: Amerikanci javljaju da bi TO TREBALO DA BUDE TO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 17:43

Srbin uzima Zvezdinog majstora: Amerikanci javljaju da bi TO TREBALO DA BUDE TO

Čeka se draft i konačna raspodela.

U junu nas očekuje NBA draft, a pratiocima košarke u Srbiji posebno je interesantno gde će završiti Nikola Topić, mladi košarkaš Crvene zvezde.

Američki ESPN tradicionalno pravi svoju verziju drafta u kojima predviđa kako bi mogao da se odvija izbor mladih igrača od strane NBA ekipa.

Njihova projekcija glasi da bi Nikola Topić trebalo da bude šesti pik, a takođe smatraju da će Toronto Reptorsi pruzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbina. Ovu ekipu sa klupe predvodi Topićev zemljak Darko Rajaković.

ESPN smatra da bi prva dva pika bi trebalo da budu francuski košarkaši Zakari Rizašei i Aleksa Sar, a od Evropljana još bi visoko bio plasiran Litvanac Matas Buzelis na četvrtom mestu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.