Srbin priznao Ronaldov gol: I Srbija je oštećena za penal

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 17:43

Srbin priznao Ronaldov "gol": I Srbija je oštećena za penal

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj priznao je da je lopta ušla u gol posle udarca Kristijana Ronalda na meču u Beogradu.

Srbija i aktuelni šampion Evrope su remizirali 2:2 na "Rajku Mitiću" u kvalifikacijama za Mundijal u meču koji je izazvao mnogo bure.

Pre svega jer Kristijanu Ronaldu nije priznat gol u drugom minutu nadoknade vremena, kada je pobesneo i bacio kapitensku traku na travu.

"Lopta je ušla, sreća za nas što nije bilo VAR tehnologije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na utakmici'', rekao je Gudelj portugalskim medijima.

Ipak, napomenuo je još jedan detalj.

"Možda bismo i mi dobili penal posle udarca Sergeja Milinković-Savića kada je Danilo igrao rukom", dodao je vezista Sevilje.

Posle tri kola A kvalifikacione grupe Srbija i Portugal drže prvo mesto sa po sedam bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.