Srbin iz SAJ pobedio na ultramaratonu u Amazoniji

Izvor: B92, 28.Okt.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin iz SAJ pobedio na ultramaratonu u Amazoniji

Jovica Spajić, pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice pobedio je na "Džungla maratonu" u Amazoniji u konkurenciji oko 100 takmičara, objavio je MUP. Trka je podeljena na šest etapa i ove godine je organizovana poslednji put zbog opasnosti. Najduža je peta od 108 kilometara, a Spajiću je najteže pala poslednja u kojoj ima deonice u kojoj se pliva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srbin POBEDIO u trci u AMAZONIJI: Pretrčao 254 kilometra za 36 sati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2017

On je jedan od najuspešnijih srpskih ultramaratonaca..Jovica Spajić, pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice pobedio je na "Džungla maratonu" u Amazoniji u konkurenciji oko 100 takmičara, objavio je MUP...Spajić je jedan od najuspešnijih srpskih ultramaratonaca koji je stazu od 254 kilometra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.