Srbin Rišairo se vratio u Evropu, igraće Premijer ligu!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin Rišairo se vratio u Evropu, igraće Premijer ligu!

Momak koji i dalje ima pravo nastupa za reprezentaciju Srbije se vratio u Premijer ligu.

Mnogi od nas su zaboravili na Rišaira Živkovića.

Ovaj krilni napadač koji se isticao svojom brzinom nastupao je prethodnu sezonu u Čangčunu, igrao je sjajno u Kini i sada se odlučio na povratak u Evropu.

Njegova naredna destinacija biće Šefild junajted, igraće Premijer ligu, a Šefild je sve ozvaničio preko svojih kanala.

Rišairo i dalje ima pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nastupa za reprezentaciju Srbije, imajući u vidu da mu je majka Srpkinja. Pored toga, nije imao niti jedan nastup za reprezentacije Holandije ili Kurasaa, pa i dalje može nesmetano igrati za reprezentaciju Srbije u šta sumnjamo da će se desiti.

Živković je tokom svoje karijere igrao za Groningen gde je pokazivao neverovatan potencijal, a posle toga ga je put vodio preko Ajaksa, Viljema, Utrehta, Ostendea i sada Čangčuna.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.