Srbima ne treba neprijatelj pored njih samih

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 22:11

"Srbima ne treba neprijatelj pored njih samih"

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić smatra da velike ambicije Srbije nisu opravdane.

Takođe, Jeličić i te kako ceni Dragana Stojkovića, protiv kojeg je svojevremeno i igrao.

"Naše komšije u svojoj istoriji uvek otvaraju frontove. Ne treba im neprijatelj pored njih samih. Biće zanimljivo koliko će im Dragan Stojković pomoći u utakmici, s obzirom na to da nisam video da je pomagao u prve dve. Ako je upola dobar selektor kao što je bio igrač, a imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam privilegiju, ne i zadovoljstvo, da igram s njim", rekao je Jeličić u najavi duela Srbije i Švajcarske.

Srbija u ovim momentima igra protiv Švajcarske i potrebna joj je pobeda za plasman u osminu finala.

"Ne znam na osnovu čega su oni postavili takve ambicije. Pobeda protiv Portugala, Norveške, Švedske... Oprostite, morate kontinuirano dobro izgledati i razvijati kult reprezentacije da biste mogli imati velika očekivanja", dodao je on.

Tok meča pratite OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.