Srbija zna da igra peti set!

Izvor: Mondo, 16.Jun.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija zna da igra peti set!

Odbojkaši izvukli pouke posle ubedljivog poraza od Amerikanaca.

Foto: MN Press

Prava reakcija naših odbojkaša!

Kritikovao je selektor Nikola Grbić svoje izabranike nakon jučerašnjeg ubedljivog poraza od domaćina 4. vikenda Lige nacija, Sjedinjenih Američkih Država, pa su 24 sata kasnije "orlovi" ostvarili pobedu protiv odličnog Irana.

Veliku podršku u Hofman Estejtsu imali su Iranci, ali im to nije bilo dovoljno u petom setu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srbije - koji smo dobili četvrti put u ovom takmičenju.

SRBIJA - IRAN 3:2 (21:25, 25:22, 27:25, 20:25, 15:11)

Azijski predstavnik, koji je juče rutinski pobedio Poljake 3:0), odlično je počeo meč, ali je Srbija napravila preokret, uz ključni treći set koji smo dobili na razliku. Iran se tada vratio u meč, ali "orlovi" su navikli navijače da dobijaju peti set...

Nakon tri pobede na taj način tokom vikenda Lige nacija u Bugarskoj - i Iranci su poraženi na isti način, iako su se serijom od četiri poena u jednom trenutku i približili Srbiji.

Ubedljivo najefikasniji igrač u našem sastavu bio je Aleksandar Atanasijević sa 32 poena (nije igao prvi set), dok je Ivović imao 13. Milad Ebadipur je imao 21 poen kod Irana.

Ovo je bila sedma pobeda Srbije u Ligi nacija, za sedmo mesto na tabeli, iza Italijana koji imaju više poena, ali sa dobrim šansama za naš tim da se nađe na završnom turniru Lige nacija. Sutra, u poslednjem kolu vikenda u SAD, igramo protiv Poljske.

Poslednji vikend Lige nacija igramo od 22. do 24. juna protiv Kanade, Japana i domaćina Kine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.