Srbija zbog Španije ponovo ostala bez velikog talenta – as Barse izabrao furiju

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 18:12

Srbija zbog Španije ponovo ostala bez velikog talenta – as Barse izabrao "furiju"

Rukometaš Barselone Aleksandar Cenić najverovatnije će izabrati da brani boje Španije, prenosi portal "Balkan Handball".

Ceniću je 20 godina, pokriva poziciju desnog beka i rodom je iz Leskovca, a već nekoliko godina je član Barselone. Za Španiju bi mogao da debituje već na Svetskom prvenstvu za igrače do 21 godine koje je uskoro na programu u Grčkoj i Nemačkoj.

"Balkan Handball" prenosi da Cenić nije imao dobru komunikaciju sa selektorom U21 reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije Đorđem Teodorovićem, kao i Rukometnim savezom Srbije u celini, te da je to glavni razlog zašto je naša selekcija ostala bez njega.

On je ove sezone nastupao za B tim Barselone, za koji je postigao je 95 golova na 23 utakmice. Narednu sezonu će provesti na pozajmici u Dinamu iz Bukurešta.

Debitovao je i za "A" reprezentaciju Srbije u oktobru 2021. godine protiv Slovačke, ali više neće navlačiti taj dres.

Podsetimo, Cenić je deo generacije 2002. iz koje je i Zoran Ilić, još jedan desni bek koji neće nastupati za Srbiju već Mađarsku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.