Srbija ubedljivo poražena od Katara: Muslin video nemoć igrača iz Superlige

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ubedljivo poražena od Katara: Muslin video nemoć igrača iz Superlige

Slavoljub Muslin je bio u pravu - u Superligi nema igrača za reprezentaciju Srbije!

Oni koje je tako dobro procenio u tom trenutku nisu ga demantovali u Dohi.

Ekipa sastavljena od igrača iz našeg šampionata, bez fudbalera Vojvodine, obrukala se u prijateljskom duelu sa selekcijom Katara koja je porazila "orlove" rezultatom 3:0.

Sva tri gola, i to u prvom poluvremenu, postigao je Urugvajac sa katarskim pasošem Sebastijan Sorija u 24, 30. i 43. minutu. Gol Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << branio je čuvar mreže Partizana Kljajić, a ekipu je sa kapitenskom trakom predvodio levi bek Zvezde Mihajlo Ristić.

Na zahtev organizatora utakmica je odigrana bez prisustva gledalaca.

U drugom poluvremenu selektor Muslin izvršio je nekoliko izmena: Ćirković je ušao umesto Petkovića, Kovačević umesto Milenkovića, Gobeljić umesto Ožegovića, Stanojević umesto Ristića, Plavšić je zamenio Mladenovića, a Urošević Miletića.

Promene u timu su tek malo podigle kvalitet igre Srbije koj je u nastavku zaigrala bolje, stvorila i nekoliko šansi, od kojih najbolju nije iskoristio napadač Napretka Slobodan Urošević, na asistenciju Poetanovića.

Vredi reći da je Poletanović bio vrlo raspoložen u drugom poluvremenu sa nekoliko centaršuteva i direktnih udarac u gol, međutim nije to bilo dovoljno za promenu rezultata.

Katar - Srbija 3:0

(Sorija 24, 30, 43)

STARTNE POSTAVE

KATAR: Al Šeib, Hasan, Mohamed, Tabata, Al Haidus, Migel, Kuki, Luiz Mairton, Jaser, Sorija, El Sajed.

SRBIJA: Kljajić, Petković Milenković, Miletić, Mladenović, Poletanović, Ožegović, Ristić, Jovanović, Maraš, Stanković.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ETO GDE JE NAŠ FUDBAL: A mislili ste da ne može gore? Prevarili ste se…

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2016

Reprezentacija Srbije poražena je ubedljivo od ekipe Katara.. .  . Meč, koji je rešen posle 45 minuta, kada su domaći imali prednost od 3:0, pokazao je svu slabost srpske lige kao takve..  . Tri gola je postigao Sorija – u 24, 30. i 43. minutu..  .  . Imala je i reprezentacija Srbije svoje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.