Srbija rastužila Jokića, evo šta se dešavalo letos!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija rastužila Jokića, evo šta se dešavalo letos!

Nikola Jokić nije trenutno neko ko je omiljen među navijačima u Srbiji, što se nije moglo reći pre samo par meseci. Šta on kaže o tome?

Nikola Jokić je fantastičan košarkaš i mnogo je falio reprezentaciji Srbije na Eurobasketu, nema sumnje da bismo sa njim bili daleko jači pod obručima i imali bismo veće šanse za osvajanje zlatne medalje.

No, koga nema bez njega se može, tako je srpski tim predvođen Aleksandrom Đorđevićem uspeo da bez Nikole Jokića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali i velikog broja ostalih košarkaša, uzme medalju na nedavno završenom Eurobasketu.

Nikola Jokić je imao svoje razloge koji su ga odvojili od reprezentacije, u dogovoru sa svojim menadžerom Miškom Ražnatovićem je odlučio da ostane u SAD-u kako bi se što bolje pripremio za novu NBA sezonu, smatrano je da bi mu ovo leto uz reprezentaciju manje donelo u usavršavanju, nego to što je ostao u Americi kako bi radio na sebi.

Kako su to navijači u Srbiji prihvatili?

Loše, a konačno je progovorio i Nikola o tome.

"Dobio sam stotine 'hejterskih' mejlova od navijača iz Srbije ovog leta nakon poraza od Slovenije na Eurobasketu. Bilo je to jako teško videti", rekao je Nikola Jokić na pitanje novinara kako su naši navijači podneli njegov izostanak.

Kasnije je jedan novinar na Tviteru, Adam Mares, potvrdio da je video neke od tih mejlova i da je zgrožen.

Serbian fans have been very unforgiving about his decision to skip Eurobasket. Even I saw lots of JOKIC hate mail from SRB fans this summer.

— Adam Mares (@Adam_Mares) September 25, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.