Srbija protiv Rusije za prvo mesto u grupi, Jovana Stoiljković oprezna

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 11:26

Srbija protiv Rusije za prvo mesto u grupi, Jovana Stoiljković oprezna

Meč se igra u utorak od 20.30 časova.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije večeras od 20.30 sati igra protiv Rusije poslednji meč u grupi B na Svetskom prevenstvu u španskoj Liriji.

Srbija je sa dve pobede već obezbedila drugu fazu, a posle utakmice sa Rusijom biće poznato koliko će bodova preneti dalje. Nakon večerašnjeg duela sledi selidba u Granoljers i nastavak takmičenja gde se grupa B ukršta sa selekcijama iz grupe A, u kojoj se nalaze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << olimpijski šampion Francuska, Crna Gora, Angola i Slovenija.

Kapitenka Jovana Stoiljković ističe da neće biti lako sa Rusijom, koja takođe ima dva trijumfa sa kojom će se boriti za prvo mesto.

- U pitanju je snažna selekcija koja igra brz i dinamičan rukomet. Moramo ozbiljno da se spremimo da bismo pružile dobar otpor. Imaju podmlađenu ekipu, kao što je slučaj i sa našom selekcijom. Takođe, imaju novog selektora i vidi se promena. Igraju složenije, brže, drugačije, ali se nadam da ćemo moći da ih zaustavimo u toj igri i da pružimo maksimalan otpor - rekla je Stoiljković.

Nakon prve faze takmičenja po grupama, tri najbolje plasirane ekipe iz svake grupe će oformiti nove četiri grupe od po šest reprezentacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rukometašice Srbije sa Rusijom za prvo mesto u grupi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2021

Ženska rukometna reprezentacija Srbije večeras od 20.30 sati igra protiv Rusije poslednji meč u grupi B na Svetskom prvenstvu u španskoj Liriji...Srbija je sa dve pobede već obezbedila drugu fazu, a posle utakmice sa Rusijom biće poznato koliko će bodova preneti dalje..."Znamo da nas čeka teška...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.