Srbija protiv Nemačke 31. maja

Izvor: B92, 19.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Nemačke 31. maja



Fudbalska reprezentacija Srbije igraće 31. maja prijateljsku utakmicu sa trostrukim svetskim i evropskim šampionom Nemačkom. Portparol Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Aleksandar Bošković izjavio je da će se ta utakmica igrati na stadionu "Auf Šalke" na kome je selekcija nekadašnje Srbije i Crne Gore izgubila od Argentine sa 0:6 na Svetskom prvenstvu 2006. godine.

U istom gradu na Svetskom prvenstvu 1974. godine, tadašanja Jugoslavija ostvarila je najubedljiviji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trijumf u svojoj istoriji, pošto je savladala Zair sa 9:0.

Ranije je saopšteno da će Srbija sedam dana pre pre meča sa Nemačkom, igrati sa selekcijom Irske u Dablinu.

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, koje će se 2010. godine igrati u Južnoj Africi, reprezentacija Srbije će početi 6. septembra, kada će u Beograd doputovati selekcija Farskih Ostrva.

Srpski fudbaleri će četiri dana kasnije gostovati Francuzima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.