Izvor: RTS, 02.Jan.2022, 22:35

Srbija protiv Čilea nastavlja takmičenje na ATP kupu

Teniska reprezentacija Srbije duelom protiv Čilea nastavlja takmičenje na ATP kupu u Sidneju. Prvi će na teren Krajinović i Tabilo (oko 7.30), posle njih igraju Lajović i Garin (oko 9.00), dok će na kraju rekete ukrstiti dublovi.
Srbija je u prvom kolu Grupe A pre dva dana savladala Norvešku sa 2:1, dok je Čile ubedljivo poražen od Španije 3:0.

Protiv Čilea, prvi će na teren Filip Krajinović, koji će oko 7.30 igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protiv Alehandra Tabila, 139. igrača na ATP rang-listi.
Posle njih, uslediće duel "prvih tabli" - Dušana Lajovića i Kristijana Garina, dok će susret dve reprezentacije završiti meč dublova.
Pre Srbije i Čilea, svoj meč Grupe A u Sidneju odigraće Španija i Norveška.
U polufinale takmičenja plasiraće se samo prvoplasirane ekipe iz četiri grupe.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dubl doneo pobedu Čileu nad reprezentacijom Srbije

Izvor: RTS, 03.Jan.2022, 07:44

. Teniska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Čilea na ATP kupu u Sidneju sa 2:1 posle poraza dubla Ćaćića i Sabanova u duelu sa Bariosom i Tabilom u tajbrejku. Prethodno je Krajinović sa 2:1 savladao Tabila, a Lajović predao meč Garinu zbog povrede.

Nastavak na RTS...

ATP KUP U SIDNEJU: Španija slavila nad Norveškom, Poljska pobedila Gruziju

Izvor: Kurir, 03.Jan.2022

Teniska reprezentacija Španije pobedila je prošle noći selekciju Norveške sa 3:0, u meču drugog kola Grupe A na ATP kupu u Sidneju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.