Srbija poražena od Islanda – četvrtfinale daleko

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 21:19

Srbija poražena od Islanda – četvrtfinale daleko

Juniorska reprezentacija Srbije izgubila je od Islanda 32:29 (16:14) u meču poslednjeg kola G grupe.

Juniorska reprezentacija Srbije izgubila je od Islanda 32:29 (16:14) u meču poslednjeg kola G grupe na Svetskom prvenstvo koje se održava u Grčkoj i tako prenela u narednu fazu šampionata samo dva boda, čime je umanjena šansa za plasman u četvrtfinale.

Islanđani su na najbolji mogući način iskoristili najslabije izdanje izabranika Zorana Tijanića u dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toku šampionata.

Miloš Kos bio je najefikasniji u redovima Srbije sa devet, dok je Stanisavljević upisao pet golova. Island su do pobede predvodili Gudjonson sa osam i Runarson sa četiri gola.

U drugoj fazi juniori Srbije igraće u grupi 4 sa Egiptom, koji je preneo dva boda, i Grčkom, koja je kao Srbija prošla dalje bez prenetog boda. Da bi se plasirala u četvrtfinale, Srbija će morati da pobedi u oba meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mladi srpski rukometaši poraženi od Islanda, “paklen” put do četvrtfinala

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jun.2023, 11:37

Srbija će morati da pobedi u dva meča Juniorska reprezentacija Srbije izgubila je od Islanda 32:29 (16:14) u meču poslednjeg kola G grupe na Svetskom prvenstvo koje se održava u Grčkoj i tako prenela u narednu fazu šampionata samo dva boda, čime je umanjena šansa za plasman u četvrtfinale. Islanđani...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.