Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2021, 18:44

Srbija pala na FIBA rang listi, Slovenci najviše napredovali

Orlovi platili ceh zbog propuštenih Igara

Izostanak sa Olimpijskih igara košarkaše Srbije koštao je pada na FIBA rang listi, te Orlovi u novom poretku zauzimaju šesto mesto.

Srbija je nakon propuštenog takmičenja u Tokiju pala jedno mesto na rang listi i ispustila petu poziciju koju je držala od 2019. godine.

Orlovi su mesto prepustili Francuskoj koja je uspela da se plasira u finale Igara gde je poražena od Sjedinjenih Američkih Država.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Upravo Drim tim je reprezentacija na čelu tabele, ispred Španije i Australije, selekcija čiji se poredak nije menjao.

Najveći napradak ostvarila je Slovenija koja je četvrtim mestom u Japanu preskočila čak 12 reprezentacija i stigla do četvrte pozicije na FIBA rang listi.

🚨 MEN'S RANKING UPDATE 🚨

The first refresh since the #Tokyo2020 Men's Basketball Tournament, and there's big movement across the board in the FIBA World Ranking, presented by @Nike! 🚀

Movers & more details 👇

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.