Srbija open: Đoković eliminisao Kecmanovića za polufinale, Krajinović završio nastup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021, 08:43

Srbija open: Đoković eliminisao Kecmanovića za polufinale, Krajinović završio nastup

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Srbija opena u Beogradu, pošto je danas u četvrfinalu pobedio Miomira Kecmanovića 6:1, 6:3.

Đoković je do borbe za finale stigao bez velikih problema posle sat i 16 minuta igre.

Njegov sledeći rival biće bolji iz duela u kom se sastaju Đanluka Mađer i Aslan Karacev.

Srpski teniser Filip Krajinović eliminisan je sa Srbija opena, pošto je u četvrtfinalu izgubio od Italijana Matea Beretinija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 6:4, 6:4. Beretini je do druge pobede u isto toliko međusobnih duela došao posle sat i 29 minuta igre.

Italijan je u prvom gemu došao do brejka, a potom i na svoj servis potvrdio vođstvo. On je stečenu prednost uspeo da sačuva do kraja tog perioda i pobede s 1:0.

Sredinom drugog seta, Beretini je podigao nivo igre. Krajinović je išao iz greške u grešku, iako je u petom gemu spasio četiri brejk lopte, od čega tri vezane, to mu nije uspelo u sedmom gemu.

Vrlo brzo posle toga Beretini je potvrido brejk i meč priveo kraju.

Beretini će u polufinalu ATP turnira u Beogradu igrati protiv boljeg iz duela između Japanca Tara Danijela i Argentinca Federika Delbonisa.

Ne pre 17 časova na teren će Japanac Taro Danijel i Argentinac Federiko Delbonis, a program će zatvoriti Đanluka Mađer i pobednik duela Karacev – Bedene.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.