Srbija obezbedila plasman u 3. kolo

Izvor: B92, 07.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija obezbedila plasman u 3. kolo



Teniska reprezentacija Srbije obezbedila je plasman u plej of za popunu Svetske grupe Devis kupa, pošto je nakon duela dublova, u meču drugog kola prve grupe Evroafričke zone Dejvis kupa, povela protiv selekcije Gruzije sa 3:0.

Drugog dana meča, koji se igra u Kovilovu, Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac pobedili su Ladu Čikladzea i Georga Krikadzea sa 7:5, 6:4, 6:3 i zabeležili su treću, odlučujuću, pobedu za Srbiju.

U prethodnim duelima, Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đoković bio je bolji od Georga Čanturije, koji je zbog povrede skočnog zgloba, predao meč, pri vođstvu našeg asa od 6:1, 5:0, dok je Tipsarević pobedio Čikladzea sa 6:4, 6:4, 7:5.

Poslednjeg dana meča između Srbije i Gruzije, prema ranije utvrđenom rasporedu, sastaju se Đoković - Čikladze i Tipsarević - Čanturija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.