Srbija najgledanija u četvrtfinalu Evrobasketa

Izvor: B92, 14.Sep.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija najgledanija u četvrtfinalu Evrobasketa

Utakmica Srbije i Italije bila je najgledanija utakmica od svih četvrtfinalnih duela ovogodišnjeg Evrobasketa.

Četvrtfinale Srbije i Italije sa tribina arene "Sinan Erden" je pratilo 3.046 gledalaca.

Sledi okršaj Slovenije i Letonije na kome je bio 2.651 navijač, Ruse i Grke je gledalo 2.070 ljudi, a najmanje interesovanje je vladalo za duel Španije i Nemačke.

Da li zato što su Španci prethodno izbacili domaćina Tursku u osmini finala ili nečeg drugog, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tek 1.845 gledalaca je pratilo kako Rubio i braća Gasol vode "Crvenu furiju" do sedme pobede na prvenstvu protiv Nemaca.

Mada od reportera B92.net iz Istanbula Aleksandra Kovačevića saznajemo da je poseta na Evrobasketu generalno slaba i da su uglavnom popunjeni prostori oko terena i prvi prsten tribina, prija saznanje da je najviše pažnje privukao meč Srbije.

Ako se izuzmu utakmice koje je u Istanbulu igrala Turska pre ispadanja.

"Orlovi" su u svom četvrtfinalu savladali Italiju sa 83:67 i plasirali su se u polufinale u kome ih čeka protivnik iz grupe D , Rusija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.