Srbija može do finala Mundijala

Izvor: B92, 18.Nov.2022, 21:14

"Srbija može do finala Mundijala"

Selektor Bahreina Heli Sousa smatra da Srbija može da stigne do finala Svetskog prvenstva.

Ističe da se Srbija nalazi u teškoj grupi, ali kako kaže "orlovi" imaju jak tim.

"U jakoj su grupi, Brazil je tu, ne pratim sve ekipe detaljno. Ali, Srbija je jak tim. Dugo rastu. Dugo igraju zajedno. Imaju kapacitet da prođu grupnu fazu. A posle? Može da bude finale, može da bude i pre finala, može i pre toga", rekao je Sousa.

Srbija je savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bahrein rezultatom 1:5 u poslednjem pripremnom meču, a Sousa je bio zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Veoma sam ponosan na moje igrače. Fantastično prvo poluvreme su odigrali. Na početku drugog smo imali problema da se priviknemo na promenu u igri protivnika. Patili smo jedno vreme. Ali i kada smo gubili imali smo situacija u kojima smo mogli da se vratimo na 2:3. Moramo da gradimo kapacitet da možemo da odigramo celu utakmicu kao prvih 45 minuta. Trenutno imamo limit, posebno kad je ovakav intezitet", zaključio je Sousa.

Srbija će prvi meč na Svetskom prvenstvu odigrati 24. novembra protiv Brazila, nakon čega slede dueli sa Kamerunom (28.11) i Švajcarskom (2.12).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor Bahreina tvrdi: Srbija može do finala Svetskog prvenstva

Izvor: Danas, 18.Nov.2022

Selektor Bahreina Heli Sousa brekao je posle prijateljske utakmice u kojoj je njegov tim izgubio od Srbije (5:1) da ekipa Dragana Stojkovića ima kvalitet za plasman u finale predstojećeg Svetskog prvenstva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.