Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2020, 23:45

Srbija može da odahne, Kolarov igra baraž protiv Norveške

Nastup kapitena potvrdio i selektor Tumbaković

Novo bledo izdanje selekcije Srbije nagoveštava tešku borbu u baražu za evropsko prvenstvo sa Norveškom, a Srbiji bi najmanje trebalo da Aleksandar Kolarov koji je protiv Turske zaradio dva žuta kartona bude suspendovan pred meč u Oslu. Sreća nas je ipak pogledala i Orlovi ne moraju da brinu jer je pravilnik UEFA vrlo jasan - kapiten Srbije može da igra u Oslu.

Čak i da je u pitanju ista sezona, a nije, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbiju očekuje baraž za takmičarsku 2019/20, kapiten ne bi bio ugrožen jer propozicije kažu da kartoni ne mrdaju nigde iz grupe, odnosno u njoj umiru.

Srbija će dakle imati jednu brigu manje pred meč koji je na programu osmog oktobra. Dobro je što je tako, jer problema u igri ne manjka. Ljubiša Tumbaković koji je takođe potvrdio da će Kolarov igrati protiv Norveške, će morati alhemičarskim metodama da osmisli recept za eliminaciju Halanda i drugova i zakazivanje utakmice sa boljim iz duela Škotska – Izrael.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.