Srbija kandidat za EP 2012. godine

Izvor: B92, 26.Apr.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija kandidat za EP 2012. godine



Naš rukometni savez kandidovao se za organizaciju rukometnog prvenstav Evrope za 2012. godinu. Tim povodom u Srbiji je boravio gospodin Jan Tuik, predsednik Takmičarske komisije i član Izvršnog komiteta EHF, koji je obavio inspekciju objekata prijavljenih u kandidaturi.

"Rukometni savez Srbije je ozbiljan kandidat i sposoban je da organizuje Euro 2012 godine. Lokalni predstavnici vlasti su pokazali veliko interesovanje da organizuju to prvenstvo. Uz našu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podršku za rekonstrukciju sportske dvorane u Nišu možemo da dostignemo visok standard za Euro 2012. Na osnovu nekoliko vođenih razgovora mogu da kažem da je osoblje kancelarije RSS sposobno da organizuje ovo takmičenje", rekao je Tuik.

Naredno prvenstvo Evrope igra se u Austriji 2010. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.