Srbija je sjajno dočekana u Rumuniji, ovako su danas navijači uzvratili! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija je sjajno dočekana u Rumuniji, ovako su danas navijači uzvratili! (foto)

Jasna poruka na severnoj tribini.

Sećate se, zbog podrške Srbiji je Rumunija čak i kažnjena od strane UEFA posle meča u Bukureštu, ali ono što će ostati posebno upamćeno sa tog gostovanja jeste poruka kojom su srpski novinari ispraćeni iz glavnog grada Rumunije.

''Rumun ima samo tri brata: Dunav, šumu i Srbina''. Opširnije o tome čitajte OVDE.

Danas, tokom utakmice na ''Marakani'' između reprezentacija Srbije i Crne Gore, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijači našeg nacionalnog tima su na severnoj tribini istakli transparent kojim su se zahvalili Rumunima na sjajnom dočeku u Bukureštu.

''Hvala vam rumunska braćo'', piše na transperentu.





Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FOTO: "Hvala, braćo Rumuni!"

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018

Navijači Srbije razvili transparent zahvalnosti Rumunima koji su zbog skandiranja "Kosovo, Srbija" kažnjeni od strane UEFA...Foto: MONDO/Jovan Terzić..Fudbalski savez Rumunije morao je da plati kaznu od 73.000 evra i "zatvorene" su im tribine za meč s Litvanijom zbog ponašanja navijača na meču...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.