Srbija izazov za Austriju

Izvor: B92, 02.Apr.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija izazov za Austriju

Selektor Austrije Ditmar Konstantini izrazio je zadovoljstvo igrom fudbalera u pobedi protiv Rumunije 2:1, ali da sa strepnjom iščekuje utakmicu protiv Srbije.

"Malo je onih koji su verovali da ćemo pobediti. Dokazali smo, ipak, da možemo to da uradimo i zbog toga sam ponosan na igrače", rekao je Konstantini, a pomenuo je i gostovanje u Beogradu. "Srbija je drugi kalibar. Nalaze se u pobedničkoj seriji, a Rumuni su doputovali nakon poraza. Srbija je uz to reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetskog ranga i to će biti veliki izazov za nas".

On je najavio da će spisak igrača za tu utakmicu, koja je na programu 6. juna, saopštiti 27. ili 28. maja, ali je nagovestio da će većini onih koji su pobedili Rumuniju ponovo pružiti šansu.

"Ne postoji razlog da sada previše menjam. Da bi fudbalere koji su igrali sinoć neko potisnuo, moraće dobro da se potrudi i da me uveri da je bolji", poručio je Konstantini standardnim reprezentativcima koji se sinoć iz raznih razloga nisu našli u timu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.