Srbija ima i šestu medalju, spremite se za veliko finale sa Hrvatima!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ima i šestu medalju, spremite se za veliko finale sa Hrvatima!

Vaterpolo reprezentacija Srbije stigla je do finala na olimpijskom turniru u Riju pobedom u polufinalu protiv Italije.

Srbija je upalila motore kada je to najpotrebnije.

Izabranici Dejana Savića obezbedili su finale sa Hrvatima pobedom protiv Italije u polufinalu Olimpijskih igara sa 10:8 (3:0, 3:2, 1:0 i 3:6) i tako obezbedili Srbiji novu, šestu medalju na OI u Riju!

Finale je na programu u subotu od 22:50.

Odlično smo započeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meč, vodili smo nakon prve četvrtine sa ubedljivih 3:0, a konačno je proradio i Andrija Prlainović.

Upravo je on doveo Srbiji prednost od neverovatnih 6:0 i pobednik se nazirao već sredinom druge četvrtine.

Bila je to ubedljivo najbolja igra naše reprezentacije u dosadašnjem delu turnira, a do kraja poluvremena smo malo popustili, Galo i Veloto su uspeli da postignu po jedan gol.

Ipak, Nikić, Filipović, Jakšić i Mandić održavaju prednost Srbije u drugom poluvremenu, Italijani su mogli samo na trenutke da pariraju četi Dejana Savića, ali ništa ozbiljnije nisu uspeli da naprave.

Stigli su do 10:6 na 3 i po minuta do kraja poslednje deonice, ali to je bilo sve od njih.

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije bili su Filipović, Nikić i Prlainović sa po dva pogotka, Jakšić, Mandić, Pjetlović i Nikić su postigli po jedan. Na drugoj strani, Veloto, Galo i Prešuti su postigli po dva gola.

Dakle, u subotu od 22:50 budite u televizijske kanale, Srbija igra veliko finale sa Hrvatskom!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srpski vaterpolisti u finalu!

Izvor: Vostok.rs, 19.Avg.2016, 00:58

Ujedno, ulaskom u finale i obezbeđenim srebrom, vaterpolisti su doneli šestu medalju Srbiji na Olimpijskim igrama u Riju.. . Srpski "delfini" Italijanima nisu dali ni promil šanse, briljantno su otvorili meč, poveli 6:0, a kasnije sigurnom igrom završili posao.. . Po dva gola postigli su Andrija...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.