Srbija ili Južna Koreja

Izvor: S media, 01.Okt.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ili Južna Koreja

Međunarodna rukometna federacija (IHF) sutra će na sastanku u nemačkom Hercogenaurahu odlučiti da li će Srbija dobiti organizaciju Svetskog prvensva 2013. godine za rukometašice.

U konkurenciji za organicaciju SP 2013. godine za rukometašice su Južna Koreja i Srbija.

IHF će odlučiti i o domaćinu SP 2013. za rukometaše, a kandidovali su se Danska, Norveška i Španija.

U Hercogenaurahu sutra će svi koji su u konkurenciji za domaćina šampionata održati prezentacije, a odluka IHF-a se očekuje oko 16:00.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IHF u subotu odlučuje o SP 2013.

Izvor: B92, 01.Okt.2010

Međunarodna rukometna federacija (IHF) u subotu će odlučiti da li će Srbija dobiti organizaciju Svetskog prvensva 2013. godine za rukometašice. ..Ta odluka biće doneta na sastanku u nemačkom Hercogenaurahu...U konkurenciji za organiciju Svetskog prvenstva 2013. godine za rukometašice su Južna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.