Srbija gubi od Nemačke u Dejvis kupu

Izvor: Beta, 27.Nov.2021, 20:37

Srbija gubi od Nemačke u Dejvis kupu

Teniska reprezentacija Srbije gubi večeras u Insbruku od Nemačke, nakon što je Filip Krajinović u prvom meču izgubio od Dominika Kepfera sa 6:7, 4:6, u drugom kolu Grupe F u Dejvis kupu.Krajinović, 42. igrač sveta, izgubio je od 54. tenisera na ATP listi posle nepuna dva sata.U prvom setu teniseri su napravili po brejk i odigran je taj-brejk, koji je Kepfer dobio sa 7:4.Nemački teniser dobro je počeo drugi set, poveo je sa 4:1, ali je Krajinović uspeo da se primakne na 3:4. Nemac je odmah vratio brejk, a zatim je i srpski teniser učinio isto za 4:5. Kepfer je u poslednjem gemu napravio novi brejk i posle druge meč lopte doneo Nemačkoj poen protiv Srbije.U drugom meču Novak Djoković igra protiv Jana-Lenarda Štrufa, a posle tog duela na programu je meč dublova.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Krajinović u prvom meču izgubio od Dominika Kepfera

Izvor: Danas, 27.Nov.2021

Teniska reprezentacija Srbije gubi večeras u Insbruku od Nemačke, nakon što je Filip Krajinović u prvom meču izgubio od Dominika Kepfera sa 6:7, 4:6, u drugom kolu Grupe F u Dejvis kupu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.