Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2021, 21:10

Srbija dobila 11:0 na početku kvalifikacija! Furiozan start Krivokapićeve selekcije

Orlići demonstrirali silu protiv Lihtenštajna

Kakav start kadetske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo na Kipru. Izabranici Radovana Krivokapića savladali su slabašne vršnjake iz Lihtenštajna rezultatom 11:0 (4:0), a posebno se istakao mladi napadač Crvene zvezde Mateja Bubanj, koji je četiri puta tresao mrežu rivala u Staroj Pazovi.

Orlići su čitav posao rešili već u prvom poluvremenu, kada su vodili sa 4:0, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa je ostatak meča prošao u potpunom rasterećnju i demonstraciji sile na samom terenu. Prvi deo meča obeležio je vezista Jovan Šljivić, takođe igrač crveno-belih, koji je otvorio seriju pogodaka u 15. minutu, a zatvorio je u 36. U međuvremenu, mrežu nesrećnog Elijasa Burija pogađali su Bubanj i Jovan Milošević. Upravo je Milošević bio taj koji se u nastavku meča nadmetao sa Bubnjom u golovima. Mladi igrač Vojvodine je meč završio het-trikom, pošto je protivničku mrežu pogađao iu 52. i 58. minutu.

Zasluge za ovako ubedljivo slavlje Krivokapićevog tima idu i na adresu Mateje Radonjića, još jednog igrača Zvezde, ali i njegovog saigrača Mirka Nikolaševića, koji se upisao u strelce u 86. i 90. minutu.

Pobedu u kvalifikacionoj grupi 10 ostvarila je i Bugarska, koja je kao domaćin savladala Hrvatsku golom Martina Georgijeva u 18. minutu - 1:0 (1:0).

KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO - U17:

Bugarska - Hrvatska 1:0 (1:0)

/Georgijev 18/

Srbija - Lihtenštajn 11:0 (4:0)

/Šljivić 15, 36, Bubanj 23, 50, 53, Milošević 29, 52, 56, Radonjić 75, Nikolašević 89, 90/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.