Srbija čeka Pavlovića; Ne želi sada da odluči

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 13:46

Srbija čeka Pavlovića; "Ne želi sada da odluči"

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije koju je predvodio direktor A tima Stevan Stojanović bila je prethodnog vikenda u Minhenu.

Povod je bio sastanak sa roditeljima igrača minhenskog Bajerna Aleksandra Pavlovića.

Razgovor na kojem je prisustvovao talentovani fudbler imao je jednu centralnu i najvažniju temu.

"Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem odnosno njegovim roditeljima nekoliko meseci. Intezivno smo razgovarali i kada su obaveze >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obe strane to dozvolile dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo i Aleksandru i njegovim roditeljima da zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A tima da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji Srbije. I nema sumnje da ga mi vidimo u A timu i plan je bio da bude pozvan u martu. Kako nam je rečeno Aleksandar ne želi da donese odluku još, odnosno ne do završetka EURO u Nemačkoj. Imamo apsolutno razumevanja i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije“, rekao je direktor A tima Stevan Stojanović.

Prve utakmice A tima Srbije su na programu ovog meseca.

Prijateljski meč protiv Rusije je u Moskvi 21. martaa duel sa Kiprom je četiri dana kasnije u Larnaki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASILI SE IZ FSS: Bitka za Aleksandra Pavlovića iz Bajerna nije izgubljena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024

Još ima nade...Delegacija Fudbalskog saveza Srbije koju je predvodio direktor A tima Stevan Stojanović bila je prethodnog vikenda u Minhenu...Povod je bio sastanak sa roditeljima igrača minhenskog Bajerna Aleksandra Pavlovića. Razgovor na kojem je prisustvovao talentovani fudbler imao je jednu centralnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.