Izvor: RTS, 02.Dec.2021, 05:36

Srbija bolja od Kazahstana, protiv Hrvatske u polufinalu Dejvis kupa

Reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Dejvis kupa, pošto je u četvrtfinalu savladala Kazahstan sa 2:1. U polufinalu Srbija igra u petak protiv Hrvatske.
Posle teškog i dramatičnog dana, Srbija je uspela da savlada Kazahstan i da se plasira u polufinale Dejvis kupa.

Reprezentacija Kazahstana povela je 1:0 protiv Srbije, pošto je Mihail Kukuškin posle velike borbe i drame savladao debitanta Miomira Kecmanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 7:6 (7:4), 4:6, 7:6 (13:11).
Kecmanović je u trećem setu servirao za meč, propustio dve meč-lopte, a kasnije je poklekao u izuzetno zanimljivom taj-brejku.
U drugom singl meču Novak Đoković je, bez muke, savladao Aleksandera Bublika 6:3, 6:4, pa je odluka pala u duelu dublova.
Đoković i Nikola Ćaćić su lako došli do prednosti protiv Andreja Golubjeva i Aleksandra Nedovjeseva, pošto su prvi set osvojili sa 6:2.

Ipak, Kazahstanci su odgovorili istom merom i identičnim rezultatom u drugom setu došli do izjednačenja.
Ćaćić i Đoković su, posle velike borbe, došli do brejka i poveli sa 3:2, a potom potvrdili brejk.
U dramatičnoj završnici, iskoristili su treću meč loptu i obezbedili kartu za polufinale. 
Srbija će u polufinalu, u petak, igrati protiv Hrvatske.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đoković pred meč sa Hrvatima: Jedna stvar je bitna, bez obzira šta se desi na terenu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2021

Dejvis kup reprezentacija Srbije uspjela je da pobjedi Kazahstan (2:1) i plasira se u polufinale pomenutog takmičenja, a tamo će se u borbi za finale u petak boriti protiv Hrvatske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.