Srbija bez selektora: Ćurčić podneo ostavku

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez selektora: Ćurčić podneo ostavku

Radovan Ćurčić više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije, prenosi "Mondo".

Dosadašnji selektor podneo je ostavku na ovu funkicju, a "orlovi" bi uskoro trebalo da dobiju novog trenera koji će sedeti na klupi na tri predstojeća prijateljska duela.

Mediji su protekle nedelje pisali da je Slavoljub Muslin najbliži selektorskoj ulozi, a iskusni stručnjak je potvrdio da je u pregovorima sa FSS. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

"Mondo" prenosi da se, navodno, za dolazak Muslina najviše zalagao Slaviša Kokeza, trenutno potpredsednik FSS, koji bi trebalo da nasledi Tomislava Karadžića prvog čoveka FSS.

Ćurčić je krajem 2014. nasledio Dika Advokata, ali nije uspeo da obezbedi plasman na EP 2016.

Nacionalni tim se okuplja 23. maja i odigraće prijateljske utakmice sa Kiprom u Užicu, 25. maja, potom će u Novom Sadu dočekati Izrael 31. maja, a onda će u Monte Karlu, 5. juna odmeriti snage sa selekcijom Rusije.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOTOVO: Radovan Ćurčić više nije selektor Srbije, Milošević podneo ostavku!

Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2016

Bivši trener Javora iz Ivanjice, Borca iz Čačka i mlade reprezentacije Srbije od danas ne obavlja funkciju selektora fudbalske reprezentacije naše zemlje.. . Nakon možemo reći višemesečnog nagađanja i spekulacija, Odbor za hitna pitanja FSS doneo je danas odluku po kojoj je sporazumno raskinuta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.