Srbija UDAVILA Hrvatsku!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija "UDAVILA" Hrvatsku!

Vaterpolisti Srbije nisu samo pobedili Hrvate na otvaranju Evropskog prvenstva u Beogradu. Izabranici Dejana Savića PREGAZILI su aktuelnog olimpijskog šampiona pred nešto više od 11.000 navijača u "Kombank areni".

SRBIJA - HRVATSKA 13:6 (3:1, 4:2, 5:1, 1:2)

Repriza Svetskog šampionata u Kranju (11:4) viđena je u prvom kolu grupe B čime je nastavljena dominacija nad komšijama koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su poslednji put nadigrali "delfine" davne 2010. godine u polufinalu EP u Zagrebu (10:9).

Hrvatska nije imala ni promil šanse da načini iznenađenje protiv Srbije. Čak ni kad su poveli sa 1:0, jer je prednost Barakuzda vrlo brzo anulirana, a do kraja četvrtine stvari su došle na svoje mesto (3:1).

Kapiten Hrvatske Josip Pavić branio je nekoliko teških šuteva našeg tima, ali mu je trebalo tri para ruku da di zaustavio sve projektile Delfina. Razigrao se Mandić, pratio ga je Prlainović i na poluvremenu smo imali četirti gola viška - 7:3.

Vredi pomenuti da je nekadašnji igrač Partizana, a sada Pro Reka vezao treći, četvrti i pet gol našeg tima, a ovaj poslednje pomenuti je bio pravo malo remek-delo. U trećoj deonici bilo je jasno da će Hrvati doživeti potop u glavnom gradu Srbije, jer su se razigrali i ostali vaterpolisti.

Pavić je bio na vetrometini i samo je gledao kako mu ”buše” mrežu, dok je odbrana našeg tima bila granitna. Ukoliko je nešto i prolazilo, tu je bio Branislav Mitrović. U poslednjoj deonici i Gojko Pjetlović.

Najefikasniji u našem timu bili su mandić i Prlainović sa po tri gola.

OVDE PROČITAJTE TOK MEČA:

22. minut - Nema stajanja! Mitrović je uplivao sa leve strane, a potom samo proturio loptu pored golmana Pavića - 11:3.

1. minut - Nervozan početak na obe strane, nerealizovani napadi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.