Izvor: FudbalSrbija.net, 09.Feb.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija-Nemačka 11.02. u Staroj Pazovi

09.02.2015.fss
Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi će u periodu 9-12. februara ugostiti Nemačku, jednu od najboljih svetskih selekcija u ženskom fudbalu. Nemačka drugi put dolazi u Srbiju, u prvoj utakmici, igranoj 2013. godine Nemačka je bila uspešnija 5:2 . Utakmica se igra 11. Februara, sa početkom u 13:00 časova u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi. Meč će suditi Jelena Banjeglav. Pomagaće joj Svetlana Bilić i Marina Dragićević. Nakon Nemačke naše omladinke će odmeriti snagu sa Finskom u dve utakmice, početkom marta. Omladinke Srbije su domaćini kvalifikacionog turnira, u grupi sa Švedskom, Italijom i Austrijom, 4.-9. aprila.
- Počastvovani smo što ćemo ponovo igrati sa Nemačkom, jednom od najboljih svetskih selekcija. To je ujedno i dokaz da podižemo nivo kvaliteta iz godine u godinu. Nemamo posebne pripreme za utakmicu sa Nemačkom, obzirom da nam je ova utakmica provera za takmičenje u kvalifikacijama, a protivnici koji nas očekuju su sličnog nivoa. Iskoristićemo šansu da isprobamo neke taktičke varijante, spremljene za elitnu rundu. Pored ove utakmice imaćemo dvomeč sa Finskom 2. i 4. marta. Na toj utakmici ćemo dati priliku nekim igračicama, koje nismo pozvali za ovu utakmicu. Za duel sa Nemicama smo planski uključili tri najtalentovanije kadetske reprezentativke; Đuriček, Poljak i Filipović. One će imati priliku da steknu ovako dragoceno iskustvo, koje će im značiti u drugom krugu kvalifikacija u Turskoj, ali i u budućoj karijeri. Voleo bih da nas vreme posluži i da utakmica sa Nemicama bude praznik ženskog fudbala. Nadam se da će se i navijači odazvati da ulepšaju ambijent.- izjavio je Goran Sretenović, selektor mlađih ženskih reprezentacija.
Spisak igračica za utakmicu sa Nemačkom:    
Golmani:
Kostić Milica (Napredak), Ivanović Jovana (LASK Crvena zvezda)
Odbrana:
Kožović Aleksandra, Stevanović Milica (Mašinac), Vajda Oršoja (Spartak), Janković Tijana (Sloga Radnički), Kolarić Danijela (Vojvodina), Đuriček Tijana (LASK Crvena zvezda), Bondžić Lidija (Napredak),
Sredina terena:
Pavlović Sara (Napredak), Milivojević Nevena (Mašinac), Blagojević Dina, Matić Tijana, Stefanović Dejana (LASK Crvena zvezda), Petrov Nataša (Frankfurt), Filipović Tijana (Spartak)
Napad:
Pantelić Kristina, Đorđević Tijana (LASK Crvena zvezda), Delić Adrijana (Vojvodina), Poljak Alegra (Spartak)

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.