Srbi u Riju (UŽIVO)! Paklena subota, čekamo medalje! Novaković 13. u sprintu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u Riju (UŽIVO)! Paklena subota, čekamo medalje! Novaković 13. u sprintu

Druga nedelja na Olimpijskim igrama u Riju je berićetna za Srbiju. Imamo 4 medalje, tri još obezbeđene (zlato ili srebro u kolektivnim sportovima), a svi verujemo da možemo da dobacimo do dvocifrenog broja odličja. Očekuje nas paklena subota. Ostanite na našem blogu do ranih jutarnjih sati i pratite učninak Srba na najvećoj sportskoj smotri.

Prvi kreću kajakaši. Prvo se zagrevamo sa dva B finala, a 15.12 srpski četverac u kajaku se bori za medalju u trci na 1.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << metara. Posle slede košarkšice u borbi za bronzu, a kreće i naša zlatnao iz Londona Milica Mandić u kategoriji preko 67 kilograma.

14.01 - Marko Novaković je bio peti u B finalu, ukupno 13. u sprintu na 200 metara. Šteta za našeg kajakaša, u petak mu je za "dlaku" izmaklo A finale.

Ako ste nešto propustili u petak, OVDE pogledajte sve na jednom mestu kako su Srbi prošli u petak, 14. dana OI.

* Američki mediji: Čeka nas pakao u finalu, Srbi su već uterali strah u kosti "drim timu"

* "Srbi su nam isprašili g**zice"

* Kad se setiš da si Hrvat, a igraš košarku protiv Srbije (FOTO, VIDEO)

* "Da pokidamo i izginemo protiv Amera"
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi u Riju (UŽIVO)! Paklena subota, čekamo medalje! Četverac poslednji u A finalu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2016

Druga nedelja na Olimpijskim igrama u Riju je berićetna za Srbiju. Imamo 4 medalje, tri još obezbeđene (zlato ili srebro u kolektivnim sportovima), a svi verujemo da možemo da dobacimo do dvocifrenog broja odličja. Očekuje nas paklena subota. Ostanite na našem blogu do ranih jutarnjih sati i pratite...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.