Srbi trojkama donose pobede Sakramentu, sada je red bio na Bogdana

Izvor: RTS, 12.Dec.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi trojkama donose pobede Sakramentu, sada je red bio na Bogdana

Košarkaši Sakramenta pobedili su Oklahomu rezultatom 94:93, a ponovo je odlučujuće poene u završnici postigao srpski igrač. Bogdan Bogdanović je na 14 sekundi do kraja postigao trojku za vođstvo Kingsa, koji su se potom odbranili i došli do novog trijumfa.
Bogdanović je bio precizan samo dva dana pošto je Nemanja Bjelica sa 10 metara srušio Hjuston, da bi potom Kris Pol promašio šut za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobedu.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea je lepom fintom izbacio iz igre Denisa Šrudera i potom precizno šutirao.
On je meč završio sa 17 poena (7-12 iz igre, 2-7 za tri), uz tri uhvaćene lopte.

Sakramento je uspeo da nadoknadi minus koji je Tander napravio u drugoj četvrtini, a dobru partiju pružio je i Bjelica. Nemanja je za nešto više od 22 minuta na parketu upisao 10 poena i pet skokova.
Na drugoj strani najefikasniji je sa 17 poena bio Denis Šroder, Abdel Nader je dodao 15, po 14 su dodali Danilo Galinari i Šai Džidžus Aleksander, a Stiven Adams je na 12 poena dodao 11 skokova. Kris Pol meč je završio sa osam poena, sedam skokova i 12 asistencija.
Trećom uzastopnom pobedom "kraljevi" su se popeli na sedmu poziciju Zapadne konferencije sa skorom 11-13, dok je Oklahoma dva mesta niže sa istim učinkom.

Potencijalni srpski reprezentativac Frenk Kaminski odigrao je odlično u porazu od Memfisa, a rezultate ostalih utakmica i tabele možete pogledati OVDE.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović trojkom u završnici odveo Kingse do trijumfa (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2019

Košarkaši Sakramenta pobedili su Oklahomu rezultatom 94:93, a ponovo je odlučujuće poene u završnici postigao srpski igrač. Bogdan Bogdanović je na 17 sekundi do kraja postigao trojku za vođstvo Kingsa, koji su se potom odbranili i došli do novog trijumfa...Bogdanović je bio precizan samo dva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.