Srbi neprimetni, učenik bolji od učitelja! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2016, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi neprimetni, učenik bolji od učitelja! (video)

Jokić i Bjelica bez nade u noćašnjim utakmicama, Kris Midlton se "zahvalio" Dvejnu Vejdu na letošnjim časovima.

Denver se dobro držao protiv Oklahome, pomoglo je to što su gosti šutirali lošije nego obično, ali na kraju suvi kvalitet je presudio.

Vestbruk, 27 poena i 12 asistencija i Durant 30 poena i 12 skokova su bili prevaga, na drugoj strani Galinari je ubacio 27, ali u nastavku nije bio tako efikasan kao u prvom delu. Odličan posao za goste je odradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Enes Kanter, Turčin je ubacio 25 poena, najviše u sezoni.

Jokić kod Nagetsa ne mnogo zapažen, 6 poena i 3 uhvaćene lopte, ponovo je bio starter. Nurkić je propustio još jedan meč zbog povede, Žo Lovernj solidan sa 12 poena.



Minesota nije imala rešenje za Entonija Dejvisa. Ubacio je 35 poena, Timbervulvsi su bili na +17 u prvoj četvrtini, ali je nakon toga meč protekao u znaku Pelikansa.

Bjelica je ubacio 4 poena, imao isto toliko skokova, njegov tim je nestao u nastavku, trener Mičel, ali i Rubio koji je završio sa 15 poena, smatraju da je ekipa sebična. Pelikansi su serijom 14:2 na startu treće četvrtine prešli u vođstvo, nisu se osvrtali. Minesota je u toj očajnoj trećoj četvrtini uspela da u poslednje tri sekunde primi četiri poena. Holidej je pogodio, pa je Bjelica pogrešio prilikom izvođenja lopte, i poklonio Danteu Keningemu poene.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.