Sramotni Trezege!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramotni Trezege!

Baš se obrukao...

David Trezege je ambasador Juventusa, ali sigurno da se posle noćašnje epizode neće dugo zadržati u klubu, ili će mu biti skrenuta pažnja na imidž koji slavni fudbaler ostavlja u javnosti.

Šta se desilo?

Pijani Francuz, inače najbolji strani strelac u istoriji Juventusa za koji je igrao deset godina je zaustavljen u nešto posle ponoći u Torinu.

Vraćao se sa degustacije na kojoj je bio zajedno sa nekadašnjim saigračem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kamoraranezijem.

Policija je primetila čudno ponašanje vozača, u jednom trenutku zamalo nije udario pešaka. Zaustavili su ga počela je prepirka, uvrede, Trezege nije želeo da se podvrgne alko-testu. Posle jedno sat vremena su ga ubedili, imao je oko 1.7% alkohola u krvi.

Pijani Trezege je u jednom trenutku uzviknuo prema policijcima, "Sirotinjo, ne zaradite ni 2000 evra", što je danas na naslovnim stranama italijanskih medija.

"Arogancija i ponašanje ovog gospodina navode nas na pomisao da veruje da su bogati iznad zakona. Policajci su bili veoma profesionalni i sproveli kompletnu proceduru", saopštio je potparol torinske policije Euđenio Bravo.

Trezegeu će biti oduzeta dozvola, a čeka ga i novčana kazna, moguće i prijava zbog opiranja i remećena javnog reda i mira.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.