Sramota - Felainijev gol je neregularan! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramota - Felainijev gol je neregularan! (video)

Mnogima je promaklo u prenosu, ali pobedonosnom golu Mančester junajteda prethodilo je evidentno kršenja pravila fudbalske igre od strane Maruana Felainija.

Negledljivi Mančester junajted uspeo je da stigne do tri boda u meču sa unapred otpisanim Jang bojsom, ali je do trijumfa stigao na neregularan način.

Belgijski internacionalac Maruan Felaini postigao je gol u prvom minutu nadoknade i sve bi bilo u redu da prilikom okreta nije koristio ruku! >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Snimci kamera sa suprotne strane terena nedvosmisleno pokazuju da se Belgijanac poslužio "anrijevskim" trikom i da je šakom dao for sam sebi.

Sudija nije video sporan detalj, gol je priznat, a mnogi se posle meča pitaju da li je upravo bivši pomoćnik selektora reprezentacije Belgije Tijeri Anri pokazao Felainiju kako se deluje u ovakvim situacijama.

Potez koji je Francuz napravio u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi bacio je ljagu na sve što je Anri uradio tokom karijere, a Irci mu to i danas nisu oprostili.

So, no-one gonna mention Fellaini’s handball to knock the ball where he needed it? #ManUtd pic.twitter.com/8qsNKg87BI

— Matthew Newman (@YourFilm_MN) 27. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

A šta ćemo sa rukom Felainija? Ma, nisam namerno (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2018

Od sledeće sezone primenjivaće se VAR  i u Ligim šampiona. Samim tim, mogućnost sudijskih grešaka biće svedena na minimum, pa neće moći da se desi da, na primer, Mančester junajted postigne gol vredan plasmana u nokaut fazu na – neregularan način. Neregularan, jer je Maruan Felaini, pokazuju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.