Sramno ponašanje Dijega Košte, evo zbog čega je dobio crveni karton!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramno ponašanje Dijega Košte, evo zbog čega je dobio crveni karton!

Gest je osudio i Simeone.

Fudbaleri Atletika iz Madrida su praktično ispali iz trke za titulu prvaka Španije pošto su večeras poraženi od Barselone na Kamp Nou sa 2:0.

Držali su se puleni Dijega Simeonea sve do samog finiša susreta kada su Suarez i Mesi presudili "Jorgandžijama", a mnogi veruju da je odlučio detalj iz prvog poluvremena.

Dijego Košta je nakon odluke sudije da ne dosudi faul dotrčao do arbitra Hesusa Manzana koji je zbog žustre reakcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokazao direktan crveni karton reprezentativcu Španije.

Mnoge je iznenadila takva odluka glavnog arbitra, ali je onda na videlo izašlo i šta je napadač Atletika rekao Manzanu.





"Se..m ti se na majku k...u, se..m ti se na majku k...u", ponavljao je besno Košta.

Skandalozno ponašanje svog fudbalera osudio je i Dijego Simeone koji je rekao da kazna zaslužena ukoliko je fudbaler to zaista izgovorio.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAKVA PROSTAČINA! ODVRATNIJE OD OVOGA NE MOŽE: Kontroverzni Dijego Košta rekao je sudiji OVO i odmah je morao u svlačionicu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 07.Apr.2019, 10:09

Fudbaleri Atletika poraženi su na gostovanju od Barselone 2:0, a jedan od najvećih krivaca za neuspeh bio je španski napadač Dijego Košta, koji je već u 28. minutu utakmice dobio crveni karton.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.