Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2021, 01:23

Spretni Soldano i brzi Maroni približili Boku plej-ofu (VIDEO)

Plavo-žuti slavili na teškom gostovanju

Nije bilo lako fudbalerima Boke Juniors posle gostovanje u Boliviji da se spuste na nadmorsku visinu u domovini i opravdaju očekivanja na gostovanju kod Urakana. Ipak, uspeli su. Posle pobede 1:0 u duelu Kopa Libertadores protiv Strongesta, plavo-žuti savladali su i Urakan 2:0, čime su praktično obezbedili plej-of argentinskog prvenstva. Ostaje da u poslednja dva kola protiv Lanusa i Patronata vidimo s koje pozicije.

Nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izabranici Migela Rusa bili ubedljivi, ali golom u 48. minutu odradili su veliki posao za miran nastavak meča. Strelac vodećeg pogotka bio je Franko Soldano, koji je spretno reagovao na odbitak posle sjajnog šuta Sebastijana Vilje.

Uspeli su gosti da posle vođstva umrtve igru, a pobedu su overili u nadoknadi, kada je Gonzalo Maroni u 94. minutu umakao odbrani Urakana i rutinski savladao Sebastijana Mezu.

Urakan je ovim porazom sveo na teoriju šansu da se domogne četvrtog mesta i drugog kruga takmičenja.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.