Spremni? Prvi start bisera crno-bele fabrike!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremni? Prvi start bisera "crno-bele" fabrike!

Simeone sleteo na klupu, šansa na matineu za mladog Srbina, od prvog minuta...

Da li pritisak medija, ili razočaranje u napadače, tek Stefano Pioli je odlučio.

Nad glavom mu vidi mač otkaza posle slabih rezultata u poslednje vreme, probaće da probudi Fiorentinu i to šansom za Dušana Vlahovića.

Na matineu, za sat vremena, od 12:30, Fiorentina gostuje Sasuolu, a srpski napadač će debitovati od prvog minuta.

Upravo su potvrđeni sastavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vlahović je u timu, uz Pjacu, nema Kjeze koji je lakše povređen, a "Ćolito" Simeone je završio na klupi zbog slabih partija.

Za Vlahovića je ovo prvi start u Seriji A u karijeri, biser Partizanove škole koji se nije dugo zadržao u Srbiji imaće priliku da pokaže na ovom meču da je budućnost "Ljubičastih", a možda, ako pruži dobru partiju, Fiorentina odustane od toga da ga pošalje na pozajmicu, o čemu smo pisali prethodnih dana.

U timu Toskanaca, od prvog minuta je i Bleki Milenković, u Sasuolu na klupi ostaje Đuričić...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi cirkus finiš u Seriji A - Vlahović debitovao, dvojica Srba popila po crveni u roku od pet minuta, niko nije završio meč!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018

Neverovatan finiš u Sasuolu, novi šokantni remi, Vlahović prvi put starter, ali na kraju nijedan od trojice naših igrača nije završio meč!..Matine na "Mapeiju" je označio debi za našeg Vlahovića od početka u Seriji A, a Pioliju se klupa za Simeonea i rovitog Kjezu nije isplatila...U prvom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.