Spremite se, Lord se vraća fudbalu!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 16:08

Spremite se, "Lord" se vraća fudbalu!

Ovog puta u drugačijoj ulozi.

Niklas Bendtner je "prešao" celu Evropu tokom svoje karijere.

Igrao je u Danskoj, Engleskoj, Italiji, Nemačkoj i Norveškoj. Od prvog dana ove godine Danac je postao slobodan igrač pošto mu je istekla saradnja sa Kopenhagenom.

Napadač je svoje najbolje dane imao u Arsenalu, ali su nedisciplina i povrede koštale Danca bolje karijere. Sada ima 32 godine, veruje se da će do kraja karijere zaigrati još u nekom profesionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubu a po ostavljanju kopačke na klin - opcija je samo jedna.

Bendtner ima svoj rijaliti šou, u istom je izjavio kako sebe vidi u trenerskim vodama.

"Jedna od stvari koje želim dobro da uradim jeste to da budem menadžer. Zaista želim da pohađam trenerske kurseve, imam to što se traži. Mislim da ću već oko 40-te ili 45-te godine već voditi svoj prvi klub", izjavio je Bendtner.

Danac pored terena je definitivno prizor za videti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.