Spremamo se za Siti, a ja samo što nisam zaspao

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 13:56

"Spremamo se za Siti, a ja samo što nisam zaspao"

Fudbaler Liverpula Aleksis Mekalister istakao je da su napori koje trpe fudbaleri veliki, pa čak izneo svoj lični primer pred meč protiv Mančester sitija.

"Građani" i "crveni" su remizirali rezultatom 1:1 u subotu na "Etihadu", a Mekalister je odigrao ceo meč u timu Jirgena Klopa.

Samo par dana ranije je imao reprezentativnu akciju sa selekcijom Argentine i naporne mečeve protiv Urugvaja i Brazila.

"Iskreno, teško je igrati u ovakvom tempu. U petak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo imali sastanak tokom kog smo se taktički pripremali za meč sa Sitijem, nisam mogao da oči držim otvorenim. Veoma je naporno – dugačno putovanje izaziva džet leg, ali tako je kako je“, rekao je Argentinac i dodao:

"Volimo da igramo fudbal, to smo oduvek želeli i cilj je pobeđivanje – zato dajemo sve od sebe. Ova utakmica je za nas bila veoma naporna. Kao što smo i očekivali, Siti je izuzetan, a mislim i da je remi odgovarajući ishod. Imali su inicijativu, ali ne i veliki broj prilika".

Na tabeli Premijer lige Arsenal je prvi sa 30 bodova, jedan manje ima Mančester siti, dok je Liverpul treći sa 28.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.