Sprema se novi rekord na ostrvu - Zvaničan zahtev za odlazak iz kluba!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se novi rekord na ostrvu - Zvaničan zahtev za odlazak iz kluba!

Najava još jednog velikog transfera ovog leta!

Štoper Sautemptona Virdžil Van Dajk i zvanično je saopštio da je zatražio od kluba da ga pusti.

On je medijima prosledio zvanično saopštenje u kom je potvrdio da od kluba zahteva da ga pusti ovog leta.

" Sa žaljenjem danas saopštavam da sam danas i zvanično zatražio od kluba da me pusti ovog leta. Nažalost, osećam da nemam drugog rešenja nakon što je klub odlučio da me kazni oduzimanjem dvonedeljne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plate. Mislim da to nisam zaslužio i da to nije fer prema meni. Tokom prethodnih šest meseci imali smo nekoliko sastanaka sa bivšim menadžerom Puelom, kao i sada sa Pelegrinom, kojima smo predočili da želim da napustim klub i da se oprobam u novim izazovima. Veoma sam ambiciozan, želim da iskoristim sav svoj potencijal, da se borim za titule i da igram u Ligi šampiona. Zbog svega toga, poručio sam Sautemptonu da razmotri ponude velikih klubova, ukoliko one i dalje postoje", poručio je Van Dajk u svom saopštenju.

On je takođe dodao da je frustriran zbog ponašanja kluba prema njemu, da nikada nije odbio da trenira, da je trpeo vređanja od navijača zbog lažnih optužbi da je nedolascima na treninge terao Sautempton da ga proda.

"Frustriran sam stavom kluba da nisam na prodaju, što su odbili ponude mnogih velikih klubova. Više puta sam im rekao kako se osećam, a oni su me odstranili iz ekipe zbog nedovoljne posvećenosti",
zaključio je Van Dajk.

Podsetimo, Sautempton za njega traži 70 miliona evra, ali je jasno da bi posle ovakvog scenarija cena mogla da mu padne.

Deluje da je on u ovom trenutku između Čelsija i Liverpula, pošto su to klubovi koji ga najviše žele.

U svakom slučaju, biće oboren rekord za najskuplje plaćenog defanzivca, koji je Mančester siti dva puta oborio ovog leta, najpre dovođenjem Kajla Vokera za 55 miliona, a potom i Bendžamina Mendija (57 miliona).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sautempton u problemu, "mora" da zaradi 80.000.000

Izvor: Mondo, 07.Avg.2017

Virdžil van Dajk predao rukovodstvu Sautemptona zvaničan zahtev da ga klub proda...Foto: Guliver/Getty images/Stephen Pond..Samo pet dana uoči početka sezone i utakmice sa Svonsijem, Sautempton je naišao na veliki problem...Holanđanin Virdžil van Dajk zvanično je tražio zahtev za transfer, pošto...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.