Sprema se novi haos u Atini?

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 18:15

Sprema se novi haos u Atini?

Navijači AEK-a pozvali su svoje sunarodnike da izađu na ulice Atine.

Među navijačima AEK-a vlada gnev zbog ubistva 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa, koje se dogodilo nakon što su navijači zagrebačkog Dinama napali navijače atinskog AEK-a dan pre zakazane utakmice između dva kluba.

Udruženja navijača putem društvenih mreža pozivaju navijače da danas u 19:30 izađu na ulice i napadnu navijače Panatinaikosa koji će izaći na utakmicu svog kluba sa Marsejem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše Iefimerida.

Na meti su se našli zbog informacija da su navijači Panatinaikosa pomogli Dinamu u organizaciji napada.



"Danas molimo sve navijače AEK-a iz severnih prigradskih naselja da u grupama izađu na ulice i traže gadove koji idu na utakmicu. U 19:30 sastajemo se u Patisiji, ne diramo porodice i malu decu",
napisali su u objavi na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.