Sprema se još jedan transfer iz Premijer lige u Saudijsku Arabiju

Izvor: B92, 23.Sep.2023, 12:28

Sprema se još jedan transfer iz Premijer lige u Saudijsku Arabiju

Engleski fudbaler Džesi Lingard posle razočaravajuće sezone u Noringemu, trening fazi u Vest Hemu, sada je u Al-Etifaku gde teži potpisivanju ugovora.

Ovaj sudijski klub sa klupe vodi legendarni Stiven Džerard.

Dogovor je da Lingard trenira mesec dana sa ekipom na posle čega će klub, a Džerard pre svih, dolučiti o tome da li če ponuditi saradnju bivšem napadaču Junajteda.

Lingardova kariejra već dugo je u silaznoj putanji, potvrdio je to i njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << boravak u Forestu gde na 22 utakmice nije postigao niti jedan gol, pa je otuda i došlo do razlaza.

Sada, posle mesdec dana treninga u Vest Hemu, traži povratak na veliku scenu, ali zaobilaznim putem - kroz Saudijsku Arabiju.

Čini se, idealna liga da se igrački vrati u život.

Od Džerarda sada zavisi njegova dalja karijera, mada moraće i da zapne na treninzima ne bi li mu "zemljak" pružio šansu i obezbedio mu novo uhlebljenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.