Sportski žurnal – uvek u centru događanja

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski žurnal – uvek u centru događanja

Kao što ste i navikli, Sportski Žurnal je uvek na licu mesta, pa čak i u dalekom Brazilu. Naime, oko foto–reportera zvaničnog sajta Svetske odbojkaške federacije primetilo je Aleksandra Petrovića, našeg izveštača na SP za juniore u Niteroju, kako na lap–topu čita najnovije izdanje Žurnala.

Orlići su, inače, startovali pobedom na svetskom šampionatu. Izabranici Milana Žarkovića bili su bolji od vršnjaka iz Belgije i savladali ih maksimalno sa 3:0.
Pre Brazila, imali smo izveštača na planetarnom šampionatu u vodenim sportovima u Šangaju, a uskoro će početi i Ju–Es Open sa koga ćete takođe čitati izveštaje iz prve ruke...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.